U bevindt zich hier: Startpagina > Particulier / Verbouwingsafval

Afvalcontainer huren

De juiste oplossing na elke verbouwing

Bent u van plan binnenkort flink te gaan klussen of verbouwen? Dan zit u na afloop met een hoop bouwafval dat u kwijt moet. En dat mag u niet zomaar als grofvuil aan de weg zetten en al helemaal niet in de gewone afvalcontainer voor huisvuil doen. SITA heeft zowel voor de kleinere als voor de grotere hoeveelheden klusafval de juiste oplossing.Weinig afval: Bulky/SITA BSA zak

Voor de kleinere hoeveelheden klusafval is er de Bulky of BSA zak. Dat is een opvouwbare afvalzak, gemaakt van een sterke recyclebare kunststof. De zak heeft een capaciteit vergelijkbaar met 25 vuilniszakken, wat neerkomt op ongeveer 1500 kilo bouwafval. U koopt de Bulky bij de bouwmarkten Gamma en Karwei. De BSA zak koopt u in de SITA webshop.

 

Het handigst is om de Bulky/BSA zak zo dicht mogelijk aan de rijweg te zetten als u hem vult. Dat scheelt een hoop sjouwwerk. Is de Bulky/BSA zak vol, dan kunt u dat online melden. De volle Bulky/BSA zak wordt binnen twee werkdagen opgehaald. U kunt ook bellen met 0900 - 8444 (houdt u Bulkynummer bij de hand). De kosten voor het ophalen heeft u al betaald bij de aanschaf van de Bulky/BSA zak, dus bij het afhalen hoeft u niets meer te betalen. U hoeft er ook niet voor thuis te blijven.

 

Veel afval: de afvalcontainer

Als u grotere hoeveelheden bouwafval heeft, kunt u een afvalcontainer huren. Dit is een open container voor zo'n 4 kuub klusafval. De kluscontainer is ideaal voor het opruimen van grof bouw- en sloopafval, zoals raamkozijnen of gipsblokken. De container kan tot maximaal 20 cm boven de rand worden gevuld.

 

De afvalcontainer bestellen kan via de webshop of bij de verhuurbalie van de bouwmarkten Gamma en Karwei. Hij wordt binnen twee werkdagen afgeleverd in heel Nederland, voor een periode van maximaal twee weken. U dient er zelf voor te zorgen dat er voldoende plek is om de kluscontainer te plaatsen.

 

Als de afvalcontainer kan worden opgehaald kunt u dit snel en gemakkelijk op deze website doorgeven of u belt naar SITA (0900 - 8444). De afval container wordt dan binnen twee werkdagen opgehaald. Net als bij de Bulky het geval is, heeft u de kosten voor het ophalen al betaald bij het bestellen van de afvalcontainer. Voor het ophalen van de container hoeft u dan ook niet thuis te blijven.

 

      Disclaimer    Links     Sitemap    Copyright © 2015 SITA  Nederland. Alle rechten voorbehouden