SUEZ Nederland maakt gebruik van cookies. Lees meer over ons cookiebeleid ×

HOME

CONTACT   

Home   >  
Menu old
Veiligste oplossing   >  
SUEZ SECURE   >  
Secure Data

Secure Data

 

SECURE DATA: vertrouwelijke vernietiging van bedrijfsgevoelige documenten.


De veiligheid van uw gegevens staat voorop, daarom heeft SUEZ het proces zo ingericht dat niemand meer bij uw vertrouwelijke informatie komt. Vanaf het moment dat u de gegevens in de container stopt, tot en met de vernietiging, zijn uw gegevens volledig veilig. Dit unieke proces wordt gegarandeerd doordat er geen mensenhanden meer aan uw gegevens kunnen komen. Voor de veiligheid van uw gegevens is er bijvoorbeeld geen sorteringsslag meer.

 

Vertrouwelijke informatie die moet worden vernietigd, wordt op de werkplek in de OfficeBox (voor papier) of de DigiBox (voor CD/DVD`s en Diskettes) gedeponeerd. Speciaal opgeleide medewerkers van SUEZ halen het materiaal vervolgens periodiek op. Ook de inzamelvoertuigen zijn voorzien van alle veiligheidsvoorzieningen. Op een speciale beveiligde SUEZ-locatie wordt uw vertrouwelijke informatie vervolgens vernietigd.

 

SECURE DATA is van A tot Z geautomatiseerd en daardoor zeer nauwkeurig. U heeft de zekerheid dat vertrouwelijke informatie niet in handen van derden komt. Dit kan ook bevestigd worden met een vernietigingsverklaring.

 

 

 

 

 Wilt u teruggebeld worden door een van onze medewerkers, een offerte aanvragen of meer informatie? Klik dan hier.

 

Tijdelijk extra capaciteit nodig?

Af en toe heeft u extra capaciteit nodig. Bijvoorbeeld als het tijd is om uw archief op te ruimen. Maar dit moet dan wel op een veilige manier. Het gaat immers om vertrouwelijke informatie!

Voor deze tijdelijke klussen kunt u bij SUEZ een eigen SECURE DATA-container aanvragen.

 

Meer informatie over archiefvernietiging of een offerte aanvragen 

 

 

Hoe werkt SECURE DATA?

 

1. Vertrouwelijke documenten

U deponeert uw vertrouwelijke documenten eenvoudig in de vergrendelde SECURE DATA container. SECURE DATA biedt een extra veilige oplossing waarbij gebruik gemaakt kan worden van Office boxen. 

 

2. Transport

De SECURE DATA containers worden afgesloten geledigd in de SECURE DATA Unit.

Het speciaal hiervoor ontwikkelde voertuig brengt, gegarandeerd binnen twee werkdagen, het ingezamelde materiaal naar de centrale vernietigingslocatie. 

 

3. Locatie

SUEZ garandeert een veilige vernietiging op een streng beveiligde en afgeschermde locatie.

Onze locatie in Weurt voldoet aan de modernste veiligheidseisen en is volledig CA+ gecertificeerd.

 

4. Vernietiging

Vernietiging vindt volledig geautomatiseerd plaats conform DIN 66399-2 veiligheidsklasse P3 (tenzij anders overeengekomen). In het gehele proces wordt niet manueel gesorteerd op papiersoorten, hetgeen de betrouwbaarheid van de verwerking extra garandeert. 

 
 

5. Vernietigingsverklaring 

Biedt u een eenmalige opruimpartij aan, dan  ontvangt u desgewenst per aangetekende post een gedetailleerde vernietigingsverklaring.

 

6. Protocol

SUEZ hanteert bij de inzameling en verwerking de strengste richtlijnen. Wilt u hier meer over weten? Bekijk hier het SECURE DATA protocol. 

 

©2018 SUEZ Nederland     Privacy regeling   Disclaimer   Sitemap   Contact   Werken bij SUEZ