SUEZ Nederland maakt gebruik van cookies. Lees meer over ons cookiebeleid ×

HOME
Home   >  
Menu old
Afvalinzameling & verwerking   >  
Papier en Folie

Papier en Folie

Papier en folies zijn vaak prima te recyclen. Het gebruik van ‘oud' papier en kunststof als ‘nieuwe' grondstof is goed voor het milieu én financieel aantrekkelijk.

 

U wilt dat uw papier- en folie-afval snel en efficiënt wordt afgevoerd. Wij weten hoe dat moet. Inzamelen is meer dan het plaatsen van een container. Juist in advisering, transparantie en afhandeling biedt SUEZ u meerwaarde. Als Europees marktleider hebben wij een brede expertise op het gebied van inzameling, bewerking en verkoop van alle mogelijke papierstromen. Of ze nou van bedrijven, instellingen of overheden komen.

Grafische industrie

Heeft u een bedrijf in de grafische sector (drukkerijen, boekbinderijen, drukwerkverspreiders etc)? Dan produceert u waarschijnlijk een papierstroom van bovengemiddelde kwaliteit. Bekijkt u SUEZ' oplossingen voor de grafische industrie.

 

Gemiddelde volumes

Kantoor, school of winkel? Dan genereert u al snel flink wat papier en folie-afval. SUEZ biedt de handigste manier om dit van het andere afval te scheiden en af te voeren. Lees meer over SUEZ' oplossingen op de pagina voor gemiddelde volumes.

 

Grote volumes

Distributie, logistiek, industrie, overheid of (zorg-) instelling? Voor grotere volumes papier of folies heeft SUEZ diverse oplossingen. We bieden u containers van verschillend type en grootte maar ook bijvoorbeeld, een totaalconcept voor het afvoeren van folie. Leest u meer over SUEZ' oplossingen voor grotere volumes.

 

SUEZ staat voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. U kunt erop vertrouwen dat uw papier en folie-afval op de meest efficiënte, milieuhygiënisch en verantwoorde wijze wordt afgevoerd en ingezet als grondstof voor nieuwe producten.

 

©2016 SUEZ Nederland      Disclaimer   Sitemap   Contact   Werken bij SUEZ