SUEZ Nederland maakt gebruik van cookies. Lees meer over ons cookiebeleid ×

Home

Welkom bij SUEZ

Vorig jaar kondigden we het al aan: alle bedrijven binnen SUEZ Environnement gaan verder als één sterk, internationaal merk onder de naam SUEZ. Dit geldt ook voor SITA Nederland. Begin dit jaar namen wij onze nieuwe naam: SUEZ Recycling and Recovery Netherlands en het internationale SUEZ logo officieel in gebruik.

Wat betekent dit voor u?

 

Samen sterk!

Onze nieuwe naam biedt ook nieuwe mogelijkheden. Als internationaal merk kunnen wij bijdragen aan een oplossing voor een wereldwijd probleem dat iedereen raakt: de uitputting van onze natuurlijke hulpbronnen. Grondstoffen worden zo schaars dat we wel anders móeten produceren, inkopen en werken. Hiervoor is een revolutie nodig. SUEZ neemt het voortouw in deze grondstoffenrevolutie. Door ons werk, onze kennis van grondstoffen, ons internationale netwerk en onze geschiedenis in innovatie kunnen wij sámen met u voor verandering zorgen.

Meer weten over SUEZ en alles wat ons het afgelopen jaar heeft beziggehouden? Lees dan ons online duurzaamheidsverslag 2015.

Welkom bij SUEZ Global

Onderaan deze pagina vindt u een banner waar u, als u erop klikt, verhalen kunt lezen en video’s kunt bekijken over de manieren waarop SUEZ, als internationaal merk, zich inzet voor de grondstoffenrevolutie. Deze verhalen beschrijven diverse cases in verschillende delen van de wereld, zoals de inzet van een geavanceerde afvalrobot in Finland en de hulp aan Jordanië om de watervoorziening van dit land te verbeteren.

 

   

Persbericht

Het persbericht over de verandering leest u hier.

 

Op grondstoffenrevolutie.nl kunt u zien hoe wij het voortouw nemen in deze revolutie. Samen hebben we de kans om iets te betekenen voor de wereld, voor onszelf en generaties na ons. Doet u mee?

Uitgangspunten hiervoor zijn onze zogenoemde drie C’s.

Circulair

Concreet

Co-creatie

CONTACT