SUEZ Nederland maakt gebruik van cookies. Lees meer over ons cookiebeleid ×

HOME
Home   >  
Menu old
Afvalinzameling & verwerking   >  
Monofolie

Monofolie

Worden gebruikte folies in uw bedrijf weggeworpen in afvalcontainers? Dan weet u dat ze daar een hoop ruimte innemen en dat brengt kosten met zich mee. SUEZ ontwikkelde een goed alternatief: Monofolie, een afvalconcept waarmee u op een eenvoudige, milieuvriendelijke én goedkope manier van uw gebruikte folie afkomt. Is Monofolie ook de oplossing voor uw bedrijf?

 

Monofolie werkt heel simpel: u verzamelt uw gebruikte transparante en ingekleurde folies in de speciale Monofoliezakken, die u in de handige Monofoliehouder hangt. Als de zakken vol zijn haalt SUEZ ze, op afgesproken tijden, bij u op. Lege Monofoliezakken worden verkocht per doos van 20 zakken à 400 liter. U betaalt voor de zakken een all-in prijs, dus de kosten voor inzameling/ophalen, bewerking en verwerking van de folies zijn in de prijs inbegrepen.

 

Monofolie bespaart ruimte
We zamelen de zakken al in vanaf 5 stuks. Dus er staat minder lang afval in uw magazijn opgeslagen.

 

Monofolie is eenvoudig
Afrekenen is simpel, want in de prijs voor de zakken zijn de kosten voor de inzameling en verwerking al inbegrepen. Ook de inzameling werkt

eenvoudig: u belt 0900-8444 en SUEZ komt de zakken bij u ophalen.

 

Monofolie betekent minder restafval
Verpakkingsfolie neemt veel ruimte in in uw afvalcontainers. Waar moet u met uw restafval naartoe als de afvalcontainers vol zitten met folie? U voorkomt dit met Monofolie. 

 

Monofolie is goedkoper
Met Monofolie bespaart u op uw restafval en het geeft u inzicht in de kosten. Want door het all-in tarief van Monofolie ziet u direct wat u kwijt bent. Van de aanschaf van de zakken tot en met het ophalen en de verwerking van de folie.

 

Monofolie betekent minder belasting voor het milieu
Dankzij de aparte inzameling hoeven de folies niet te worden gestort of verbrand, maar kunnen ze worden gerecycled tot nieuwe verpakkingsfolies. En dat is pure winst voor het milieu. Wist u dat sinds enkele jaren elk bedrijf wettelijk verplicht is om kunststofverpakkingen gescheiden aan te bieden voor herverwerking?

 

SUEZ levert oplossingen op maat. Werkt u bijvoorbeeld met retourlogistiek of moeten er in uw bedrijf regelmatig of juist incidenteel zeer grote hoeveelheden folie worden opgeruimd? Dan biedt SUEZ maatoplossingen, die zijn toegesneden op uw specifieke bedrijfssituatie. U kunt daarbij denken aan alternatieve inzameling, opslagmiddelen of aangepaste inzamelfrequenties. Wellicht hebt u zelf ideeën over onze samenwerking. Graag bespreken we de mogelijkheden met u. Bel 0900-8444 voor meer informatie.

 

LET OP:

Landbouwfolie mag NIET in de monofoliezakken.

©2016 SUEZ Nederland      Disclaimer   Sitemap   Contact   Werken bij SUEZ