SUEZ Nederland maakt gebruik van cookies. Lees meer over ons cookiebeleid ×

HOME
Home   >  
Menu old
Duurzaamste oplossing   >  
Duurzaamste oplossing

Duurzame oplossingen van SUEZ

Onze wereld kent vele uitdagingen, in het bijzonder als gevolg van de uitputting van natuurlijke grondstoffen en de klimaatverandering.

 

Afvalmanagement kan hierbij een belangrijke bijdrage leveren. Want afval dat opnieuw kan worden gebruikt als grond- of bouwstof of als energiedrager, voorkomt het gebruik van primaire grondstoffen en beperkt de uitstoot van CO2. Het gaat dus veel verder dan alleen het inzamelen van afval. Het gaat juist ook om de vermindering van afval en verlaging van afvalkosten. Dat doen we door betere scheiding aan de bron, door optimalisatie van verwerkingsprocessen, en door recycling. Afval dat niet opnieuw valt te gebruiken, is altijd nog toe te passen om duurzame energie mee op te wekken in onze moderne afvalverbrandingsinstallaties.

 

Onze dienst aan u

Samen met u richten wij onze dienstverlening zó in, dat alle afvalprocessen in uw organisatie nog efficiënter verlopen. Zo houden we de kosten niet alleen beheersbaar, maar belasten we ook het milieu zo min mogelijk.

Niet voor niets is het centrale thema in onze missie het aanbieden van duurzame oplossingen op het gebied van afvalmanagement - waarbij respect en integriteit naar mens en milieu de kernwaarden zijn.

 

 

©2017 SUEZ Nederland      Disclaimer   Sitemap   Contact   Werken bij SUEZ