SUEZ Nederland maakt gebruik van cookies. Lees meer over ons cookiebeleid ×

HOME
Home   >  
Menu old
Duurzaamste oplossing   >  
Afval scheiden aan de bron   >  
Afval scheiden op uw kantoor

Afval scheiden op uw kantoor

ENGAGE OFFICE zorgt voor het bewust maken, inspireren en tot actie aanzetten van medewerkers en/of bezoekers, door alle aspecten van afvalinzameling op elkaar af te stemmen. Vanaf het punt waar het afval ontstaat, tot en met het terugbrengen in de keten als secundaire grondstof of zelfs als nieuw product. Specifiek afgestemd op uw kantoor omgeving.

 

De voordelen van ENGAGE OFFICE:

 

  • Verlaagt hoeveelheid restafval met 20-30%
  • Verlaagt de kosten van afvalverwijdering en schoonmaakwerkzaamheden met 10-15%
  • Al vanaf €24,- per kantoormedewerker

 

Inzamelmiddelen op maat

Uw kantoor is het visitekaartje van uw organisatie. Vandaar dat u kiest voor inzamelmiddelen met een professionele uitstraling. Speciaal voor bronscheiding biedt SUEZ een modulair inzamelstation in elke gewenste stijl en samenstelling. De buitenzijde is te bedrukken zoals u dat wilt. Het aantal en de typen afvalstromen zijn uitwisselbaar.

 

 

 

De meest gekozen afvalstromen voor de kantooromgeving zijn:

  • Restafval
  • Oud Papier
  • Plastic
  • GFT/Organisch afval
  • Koffiebekers

 

De meest duurzame koffiebekers

De inzamelstations hebben een hoge communicatie waarde, hetgeen wordt versterkt wanneer u gebruik maakt van de bijbehorende duurzame koffiebekers. Koffiebekers –wanneer op de juiste manier ingezameld en verwerkt - de meest duurzame oplossing voor uw kantoor bieden: CUP2PAPER

 

Kantoorspecifieke afvalstromen

De meest voorkomende afvalstromen in uw kantooromgeving komen in de inzamelstations terecht. Maar daarnaast zijn er nog een aantal kantoorspecifieke afvalstromen die een uitgesproken signaalfunctie hebben naar uw medewerkers en bezoekers.

Wat dacht u bijvoorbeeld van het laten recyclen van koffiedik. In de meeste kantoren een aanzienlijke hoeveelheid per dag.

Naast duurzaamheid speelt betrouwbaarheid ook een grote rol in uw kantooromgeving. U moet er niet aan denken wat het met uw imago doet als vertrouwelijke documenten op straat komen te liggen. Hiervoor biedt SUEZ u de meest betrouwebare oplossing voor vertrouwelijke documenten: SECURE DATA.

 

Interne en externe communicatie

“Tell, show, engage” is dé manier om medewerkers en bezoekers mee te krijgen in uw duurzame ambities en uw duurzame imago te versterken. Betrokken medewerkers en bezoekers zijn immers graag bereid een actieve bijdrage te leveren. Dit gevoel wordt versterkt wanneer de juiste communicatiemiddelen intern én extern worden ingezet.

Naast de inzamelmiddelen, recycle producten en kantoorspecifieke afvalstromen is een aanvullende communicatiecampagne vast onderdeel van het ENGAGE OFFICE concept. Dit kan in elke gewenste vorm: digitaal, drukwerk of persoonlijke communicatie. Samen met u kijken we naar de beste middelen.

 

Wilt u meer weten over het ENGAGE OFFICE en wat dit voor uw bedrijf kan betekenen, neem dan contact op met uw account manager 

 

©2017 SUEZ Nederland      Disclaimer   Sitemap   Contact   Werken bij SUEZ